top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Droomlocaties voor het maken van jullie trouwfoto’s in Midden Limburg

Blogartikel in samenwerking met Edith Fotografeert


Trouwlocaties Midden Limburg

Alleen al in midden-Limburg zijn ontzettend veel mooie plekken te vinden om te trouwen óf om je trouwfoto’s te maken. Bij sommige locaties moet je ook echt trouwen om foto’s te mogen maken, bij andere locaties kun je vaak een bepaalde tijd gebruik maken van de locatie tegen betaling.


Trouwfoto's bij Kasteel Daelenbroeck

Kasteel Daelenbroeck is een geweldige locatie, hier mag je foto’s maken als je hier ook echt gaat trouwen. Er zijn zoveel mooie plekken, dat je nergens anders heen hoeft te rijden. De binnenplaats is bijvoorbeeld al super fotogeniek. Dan heb je nog de terrassen aan het water, de twee bruggen, het park voor het kasteel en een bomenlaan op weg naar het kasteel. Bovendien is het binnen in het kasteel ook mooi om aparte foto’s te maken. Er zijn mooie oude trappen, gangen en prachtige oude muren.


Trouwen bij Kasteel Daelenbroeck
Foto Kasteel Daelenbroeck - EdithFotografeert


Kasteel Aldenghoor, een van Edith's favorieten

Een andere favoriet van mij is kasteel Aldenghoor. Je kunt hier terecht in de tuin, maar binnen in het kasteel zijn de echte prachtige plekken. Kamers die klassiek zijn ingericht en in verschillende kleurthema’s. Je moet hier zelfs beslissen welke kamers je echt wilt doen, zoveel keus is er! Hier kun je ook een 1,5 uur tijd reserveren tegen betaling, ook al trouw je er niet.


Trouwen bij Kasteel Aldenghoor
Foto Kasteel Aldenghoor - EdithFotografeert

Trouwfoto's bij een sprookjeskasteel

Ook helemaal fantastisch is kasteel groot Buggenum. Dit is een echt sprookjeskasteel met een prachtige tuin eromheen. De oprit is al fotogeniek, dan heb je nog een prachtige fontein, een vijver, een hortensialaan die prachtig bloeit in de zomer! En dan binnen! Prachtige ramen, een super mooi

trappenhuis, prachtige kamers. Je kunt hier als je gaat trouwen trouwens de klokken luiden! En leuk detail om je dag nog meer bijzonder te maken.


Trouwen bij Kasteel groot Buggenum
Foto Kasteel groot Buggenum - EdithFotografeert

Trouwlocatie Kasteel Aerwinkel

Kasteel Aerwinkel is ook een mooi plekje! Een gigantische parkachtige tuin ligt rondom het kasteel. Het kasteel moet je reserveren om er je trouwfoto’s te maken. In de gasterij kun je je feest houden en je ceremonie kan zowel in de gasterij als in het park plaatsvinden. In het park kun je prachtige foto’s maken, het is heel uitgestrekt met veel verschillende soorten bomen. Dat maakt het zeer aantrekkelijk bij een herfstbruiloft!


Trouwen bij Kasteel Aerwinkel
Foto Kasteel Aerwinkel - EdithFotografeert

Iets anders dan een kasteel voor jullie trouwfoto's

Bij Oolderhof in Herten is een mooie tuin. Dit is een super mooie achtergrond voor jullie groepsfoto’s! Er zijn in de buurt van het Oolderhof genoeg mooie plekken te vinden voor jullie trouwreportage. Of je rijdt naar de ECI fabriek voor stoere trouwfoto’s in de gerenoveerde fabriek!


Zo lees je dat je voor het maken van prachtige trouwfoto's helemaal niet per se het Zuid-Limburgse Heuvelland in hoeft. In Midden-Limburg zijn fotoplekjes genoeg waar je prachtige trouwfoto's kunt maken.

Comments


bottom of page