top of page

Bruiloft drukwerk & musthaves

Stationery oftewel drukwerk voor jullie bruiloft. Van save the date kaarten tot uitnodigingen en van gepersonaliseerde menukaarten bij het diner tot een welkomstbord. Wanneer je het over drukwerk voor jullie bruiloft hebt, is er vanalles mogelijk. Kiezen jullie voor het helemaal zelf doen, of gedeeltelijk door met een semi-persoonlijk ontwerp aan de slag te gaan? Of gaan jullie voor een designer die jullie hele trouw-huisstijl ontwerpt en het hele proces begeleidt?

Maar in het plannen van jullie bruiloft, kan je meer hulp nodig hebben dan alleen met de uitnodigingen en het drukwerk. Daarom vallen ook de ‘wedding musthaves’ in deze categorie, van ‘do-it-yourself’ Weddingplanner tot aftelkalender voor jullie bruiloft, de voorpret mag er zeker ook zijn.

Bruiloft_plannen

Viva La Wedding is dé webshop voor al jullie wedding musthaves & celebrations! Tools om het plannen van jullie bruiloft nóg leuker te maken en de belangrijkste mijlpalen in de voorbereiding te vieren.

bruiloft-limburg-videograaf-onvergetelijktrouwen

Naast videograaf Joeri, staat Meggie bij Onvergetelijk Trouwen. Zij ontwerpt designs voor al het drukwerk voor jullie bruiloft. 

leintjes-marjolein-illustratie-tekenen - Marjolein Kleijwegt - van Emaus.png

Maak zelf online je trouwkaarten! Unieke getekende geïllustreerde trouwkaarten door Marjolein en nog meer. Alle kaarten kan je helemaal naar wens online aanpassen. 

Wat mag er niet missen op de uitnodiging voor jullie bruiloft?

Dat is heel persoonlijk, maar denk in ieder geval aan jullie volledige namen (waarbij de naam van de bruid traditioneel vooraan staat), jullie trouwdatum én locatie en waar je wil dat gasten zich aan- of afmelden. Wanneer je ontvangsttijd anders is dan de tijd van je eerste programma-onderdeel, is het ook handig om dit te vermelden. Je kunt er eventueel voor kiezen om de hele dagindeling van de bruiloft te vermelden, de dresscode toe te lichten, een cadeauwens te vermelden en zo nog veel meer van wat jullie graag vooraf aan jullie gasten willen vermelden. 

Hoe lang van tevoren stuur je de Save The Date naar je gasten?

Afhankelijk van het type bruiloft dat je organiseert, adviseren we om de Save The Date 9-12 maanden voor de bruiloft te versturen. Mocht je een weekendbruiloft organiseren, of bijvoorbeeld internationale gasten uitnodigen, kan het handig zijn om jullie trouwdatum of weekend eerder te vermelden.

Wat zijn leuke cadeaus voor je gaat trouwen?

In het voortraject van een bruiloft, is het leuk een cadeau voor het aanstaande bruidspaar te kopen dat helpt met het plannen van hun bruiloft of met de voorpret. Van een etentje op de trouwlocatie tot een boek om te helpen bij het plannen van de bruiloft en van een massage tot een aftelkalender met leuke quotes en tips.

bottom of page