top of page

Bruidsmake-up & Hairstyling

Op zoek naar de perfecte bruidsmake-up en hairstyling voor je grote dag in Limburg? Bekijk hier de bruidsvisagisten en haarstylisten in Limburg.

Wij begrijpen dat je er op je grote dag stralend uit wilt zien. Of je nu kiest voor een natuurlijke look of dat je op zoek bent naar net die extra sprankel die bruidsvisagie kan bieden. Ook je haar moet natuurlijk goed zitten. De meeste make-up and hair (MUAH) artiesten bieden het complete pakket aan bruidsvisagie en bruidskapsels. Ze komen graag  naar je toe op locatie in Limburg en bieden je alles dat je nodig hebt om te stralen op je bruiloft.

Bruiloft_Makeup_Anja

Betreed de betoverende wereld van bruidsstyling met AnjapirAnjA, waar passie en precisie samenkomen op jouw huwelijksdag!

bruilloft-limburg-beauty-Bellezza

Beautycenter Bellezza by Bonnie in maasbracht zorgt ervoor dat jouw haar- en make-up voor de hele dag goed zit.

bruiloft-limburg-beauty-goldenhair

Delia van Goldenhair is een persoon die naast haar professionele rol als make-up artiest en hairstylist, ook een passie heeft voor bruiloften en jou extra laat stralen!

Bruidsmake-up: de natuurlijke look

Als bruid wil je het liefst zo natuurlijk mogelijk eruit zien, zeker als je in het dagelijks leven ook al niet veel make-up draagt. Daarom kiezen veel bruiden voor een natuurlijke bruidslook met bruidsvisagie.  Met zachte, neutrale tinten en een vleugje glans wordt je huid geaccentueerd en je natuurlijke kenmerken benadrukt. De natuurlijke bruidslook is perfect voor bruiden die streven naar een tijdloze en klassieke uitstraling die nog jarenlang prachtig zal blijven op trouwfoto's. 

Bruidskapsel 

Het kiezen van het perfecte bruidskapsel is vaak nogal een uitdaging. Wanneer je in gesprek gaat met je make-up en haarstylist, zorg dan dat je goed voorbereid bent; neem bijvoorbeeld foto's mee van je trouwjurk en voorbeelden van wat je leuk en mooi vindt, zodat zij jou goed kunnen adviseren. Houdt daarbij ook rekening met je haartype, want niet ieder kapsel is voor elk haartype geschikt. Wellicht ook goed om je locatie en thema in het achterhoofd te houden. Losse, romantische krullen passen misschien beter bij een strandbruiloft, terwijl een strakke, opgestoken chignon (knot) meer geschikt is voor een formele setting.

Waarom kiezen voor een proefsessie

Maak een afspraak voor een proefsessie met een ervaren make-up en haarstylist in Limburg en probeer verschillende looks uit. Ook handig om tijdens deze proefsessie je trouwjurk mee te nemen, dan zie je meteen het totaalplaatje. Tijdens een proefsessie kun je ook je onzekerheden over je uiterlijk goed bespreken en eventuele allergieën voor producten testen. Dit zorgt er alleen maar voor dat je met minder stress aan de bruiloftdag zelf begint. 

Lees ook de blogs van
de Limburgse MUAH's

bottom of page