top of page

Muziek & Entertainment

Van een goed feest waar volop gedanst wordt tot achtergrond tijdens een borrel of gewoon een stukje vermaak tijdens jullie bruiloft. In de categorie Muziek & Entertainment vind je fotobooths, live muziek en zangeressen, DJ's en overige bruiloft entertainment. 

Fotobooth_bruiloft

Funfotobooth is dé photobooth verhuurder van Limburg waarbij service hoog in het vaandel staat.

Fotobooth_bruiloftfeest

Met levering direct uit Limburg is Happy Booth altijd dichtbij met een vintage fotobooth.

Fotobooth_greenscreen_fototainer

Eens iets anders dan een fotobooth of hokje? Fototainer combineert het maken van foto's met entertainment. Van greenscreen tot kiss-cam. 

Zangeres_bruiloft_Willeke

Muziek en zingen is haar lust en haar leven! Willeke zingt ook in het Limburgs dialect. 

Live zangeres Kitty Beckers

Romantische livemuziek passend bij jullie wensen. Want bij jullie liefdesverhaal, horen de mooiste liedjes! 

Live-zangeres-gitaar

Aimee is een zangeres gespecialiseerd in het verzorgen van livemuziek tijdens huwelijksceremonies. Met haar warme, heldere stem en gitaarbegeleiding weet ze het bruidspaar en de gasten te raken.

Zangeres_gitarist_Celineweerts_edited.jpg

Celine Weerts is zangeres en te boeken voor jullie huwelijksceremonie en/of borrel. Samen gaat ze met jullie op zoek naar de perfecte muziek.

Bruiloft-Limburg-muziek-mrallegaartje

Van akoestisch duo tot de combinatie live muziek met DJ. Met 35 muzikanten is er in het assortiment van Mr. Allegaartje altijd passende muziek bij jullie bruiloft.

DJ_Mathijs_EntertainmentCompany

Entertainment Company levert maatwerk in Stijlvolle Bruiloft DJ shows.

DJ_Harrie_Disco_Limburg

Welkom bij Disco Limburg. Mijn naam is Harrie Bergh. Sinds 1995 allround DJ. Naast diverse swingende events verzorg ik met name onvergetelijke bruiloften.

Bruiloft entertainment

Hoeveel ruimte is er jullie dagindeling voor entertainment? Kiezen jullie voor live-muziek tijdens de ceremonie of voldoet een playlist? En is er tijdens de dag genoeg vermaak voor jullie gasten, zoals een unieke fotobooth of magiër. Ook tijdens het feest zijn er tal van mogelijkheden, van bruiloft DJ tot live band, of een combinatie van beiden. 

Muziek op jullie bruiloft

Muziek versterkt emoties, en precies dat is de reden waarom muziek zo'n belangrijke rol speelt op veel bruiloften. Van emotioneel en vol betekenis tot vrolijk en dansbaar. Muziek zorgt precies voor de sfeer die jullie in gedachten hebben. Maar hoe kies je nou de juiste muziek? En op welke momenten heb je muziek nodig tijdens de ceremonie? Is live-muziek een toevoeging aan jullie dag of gaan jullie voor een playlist? Er zijn tal van mogelijkheden wanneer je de muziek voor jullie bruiloft gaat uitzoeken.

Hoe kies je de perfecte DJ voor jullie bruiloft

De dag afsluiten met een goed (dans) feest? Dan kan een bruiloft DJ een goed idee zijn! Een DJ voelt de sfeer aan en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan tijdens het feest. Wanneer je een DJ gaat kiezen, zijn er een aantal dingen die je in overweging kunt nemen: 

  • Welk genre willen jullie graag draaien tijdens jullie feest? Of wat juist niet. 
    Zijn er internationale gasten en is het belangrijk dat de DJ een andere taal spreekt en kennis heeft van de muziek?
    Wat is de uitstraling van de DJ-booth en de verlichting? Hoe belangrijk vinden jullie dit? 

    En zo zijn er nog wel meer vragen die jullie kunnen stellen bij het uitzoeken van jullie bruiloft DJ. 

Fotobooth bruiloft huren 

Een stukje entertainment waarmee je altijd raak 'schiet' is de fotobooth. Laat gasten zelf een foto maken om mee naar huis te nemen en/of voor in het gastenboek. Hoe later op de avond, hoe gekker de foto's worden. Wanneer je een fotobooth in Limburg huurt, wordt deze meestal gebracht en ook weer opgehaald. 

Lees ook de blogs over bruiloft entertainment

bottom of page