top of page

Bruiloft videografie

Een videograaf op jullie bruiloft zorgt ervoor dat jullie achteraf niet alleen foto's maar ook bewegende beelden als herinnering aan jullie mooiste dag hebben. Er zijn ontzettend veel manieren om een bruiloftsfilm te maken en elke videograaf brengt jullie bruiloft op zijn of haar eigen manier in beeld. Maak kennis met videografen voor bruiloften in Limburg. 

Videograaf_bruiloft_Limburg

Twee jonge ondernemers uit Simpelveld met een eigen marketingbureau en een passie voor videografie en bruiloften. 

IMG-20220722-WA0002 - joeri H.jpg

Met een trouwfilm maken we jullie bruiloft echt onvergetelijk. We zoeken de grens op van mooie, cinematic beelden en rauwe, echte momenten.

Videograaf_Brian_Limburg

Mijn naam is Brian Duchateau, Eigenaar van Duchateau Media. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf als weddingfilmmaker op de kaart gezet. Dit in samenwerking met meerdere top huwelijksfotografen.

Wat doet een videograaf?

Een videograaf is iemand die films maakt met een video- en fotocamera. Het woord videograaf is ontstaan als beroepsnaam voor iemand die zelfstandig filmopnames maakt en monteert tot een film. Op een bruiloft kan een videograaf op verschillende manieren zorgen dat de trouwdag in beeld gebracht wordt; van een documentaire tot een Hollywood-trailer-achtige video. 

Hoe lang duurt een trouwvideo?

Afhankelijk van de stijl die jullie kiezen voor de video van jullie bruiloft, duurt deze gemiddeld tussen de 15 en 50 minuten. Uiteraard kan dit ook veel korter (2 tot 3 minuten) of veel langer duren, naar wens van jullie en de stijl van de videograaf. 

Vind de perfecte videograaf in Limburg

Op onze pagina staan videografen met het werkgebied Limburg (en de omliggende regio). Mis je nog een videograaf of ben je op zoek naar een videograaf met een andere stijl? Neem dan contact met ons op. 

Lees ook de blogs van
onze Limburgse videografen

bottom of page