top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Fotoplekjes in Limburg

Door Melissa van Finaste Fotografie 


Zuid-Limburg, je zult er maar wonen.. of trouwen ;-) 

En dat is precies waar dit blog over gaat. Wanneer je in Limburg trouwt, is het decor eigenlijk altijd prachtig. Zowel bij trouwlocaties als wanneer je net even het Heuvelland in gaat. Op het moment van de fotoshoot, denk je misschien ‘moet dit nou echt?’ maar achteraf ben je zo blij met deze prachtige foto’s. Je beleeft je trouwdag immers maar een keer. 


Foto’s op jullie bruiloft 

Steeds vaker ziet Melissa, trouwfotograaf bij Finaste Fotografie, in Facebookgroepen vragen voorbij komen die gaan over foto’s op de bruiloft. Van de locaties om foto’s te maken tot het moment van de fotoshoot en wanneer de familiefoto het best geschoten kan worden. 


Fotograaf of Weddingplanner

Er zijn daar heel wat tips voor te geven, en deze worden als je met een Weddingplanner werkt vaak vanuit die kant gegeven en begeleid. Maar ook zonder dat je hulp krijgt bij het organiseren van jullie bruiloft, is de fotograaf hiervoor bereikbaar. Het hoort bij de taak van de fotograaf van die dag om mee te denken en te helpen. “Vragen vooraf over het fotomoment of de mooiste plekjes om bruiloftsfoto’s te maken”, horen erbij zegt Melissa. 


Verder besluit ze dat je bij veel locaties niet eens ver weg hoeft te gaan om foto’s te maken maar dat je op de locatie zelf ook al heel veel kunt. Bekijk deze voorbeelden maar eens, gemaakt bij Trouwlocatie de Stadbroekermolen in Sittard.
Comments


bottom of page