top of page

Bloemen en styling 

Met de vele Pinterest borden is deze categorie niet weg te denken op jullie bruiloft: Bloemen en Styling.

 

Maar wat valt er nou allemaal onder bloemen en styling, is het handig om daar een professional voor in te huren en welke lokale leveranciers zijn er? We stellen de bruiloft bloemisten en stylisten graag aan jullie voor. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om jullie bruiloft te decoreren, zoals met ballonnen.

Benieuwd wat je na de bruiloft met je bruidsboeket kan doen? Kijk dan onder bloempreparaten. 

Annesmooiste-bloemist-Modifotografie

Moeder & dochter die samen jullie mooiste dag nog mooier te maken met bloemwerk & styling.

bruiloft-limburg-stylist-psbymanon

PSbymanon geeft met veel liefde en passie jullie mooiste dag vorm met bloemen en party styling.

oda en bert 2.jpg

In het hart van Gulpen, ligt Enjoy Feestballonshop waar Bert en Oda de mooiste ballondecoraties verzorgen. 

bruiloft-limburg-prepareren-RaWCreation

Hoe bewaar je je bruidsboeket na de bruiloft? Rianne maakt prachtige preparaten voor een blijvende herinnering.

Meer leveranciers in styling & bloemen

Welke bloemen op jullie bruiloft?

Denk je aan een bruiloft, denk je aan bloemen. Van bruidsboeket tot corsage en van ceremonie aankleding tot decoratie van de bruidstaart en de dinertafels. Bloemen geven sfeer aan de bruiloft en zijn super persoonlijk af te stemmen, passend binnen jullie thema, kleurstelling en idee van de bruiloft. 

Bruiloftstyling, wat is dat?

Steeds vaker lees je niet alleen over bloemen maar over styling van jullie bruiloft. Om een thema of moodboard te bepalen begin je vaak op Pinterest, waar het ene plaatje nog mooier is dan het andere. Al deze decoratie en settings binnen jullie bruiloft, valt in de categorie styling. Van een vaasje op tafel, tot een backdrop bij de ceremonie en van de prachtig aangeklede dinertafels inclusief menukaartjes, naamkaartjes, bloemen, de juiste servetten en bestek tot de aankleding van het feest. Met bruiloft styling kan je helemaal over de top gaan, maar styling kan juist ook heel minimalistisch en strak zijn. Hoe de styling eruit ziet, is helemaal afhankelijk van jullie wensen!

Bruidsboeket bewaren

De vraag hoe je je bruidsboeket kan drogen of bewaren na de bruiloft, beantwoord Rianne van Raw Creation in een blog. Zij maakt bloempreparaten op verschillende manieren zodat er altijd een blijvende herinnering van een bloemwerk is dat bij jullie past. 

Lees ook de blogs van
onze Limburgse bloemisten en stylisten

bottom of page