top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

De perfecte Trouwlocatie in Limburg - hoe vinden jullie die?

Het zoeken van de trouwlocatie die het beste bij jullie past, kan best wel even wat tijd in beslag nemen. Dat mag natuurlijk ook, want het is heel belangrijk dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij de locatie en deze volledig bij jullie past!


Trouwlocatie of andere plek?

Bij het zoeken van een locatie hoeven jullie niet per se uit te gaan van de standaard trouwlocaties. Er is vaak zoveel meer mogelijk op de meest bijzondere plekken! Misschien hebben jullie wel een bijzonder gevoel bij dat weiland van de boerderij van opa en oma, of zien jullie jezelf trouwen in een leegstaande schuur. Dat maakt het allemaal net iets uitdagender, maar zeker niet onmogelijk.


Vakantiewoning als trouwlocatie

Limburg staat naast een prachtige provincie om te trouwen, natuurlijk vooral bekend als streek om op vakantie te gaan. Laten die twee nou eens perfect te combineren zijn, want hebben jullie al eens gedacht aan Trouwen in een Vakantiewoning? Er zijn meerdere prachtige vakantiewoningen waar je de ultieme weekendbruiloft kan vieren, maar het pareltje Hoeve Hurpesch is wel heel bijzonder.


Trouwlocatie Limburg Hoeve


Meerdere trouwlocaties

Jullie kunnen ervoor kiezen om de hele dag op één locatie door te brengen, dat heeft natuurlijk zijn voordelen. Kiezen jullie voor een unieke locatie, dan is misschien niet alles mogelijk op die locatie. Dat is natuurlijk ook geen ramp, het kost alleen net even wat meer tijd en moeite om jullie zelf en de gasten te verplaatsen naar een andere locatie. Wel iets om mee te nemen in het draaiboek natuurlijk.


Op zoek naar jullie trouwlocatie

Tijd om de zoektocht naar dé trouwlocatie te starten! Of misschien hebben jullie al lang bedacht waar jullie willen trouwen. Tijdens de Wedding Experience, presenteren we een aantal unieke Limburgse Trouwlocaties:


Trouwen in een Kasteel

Kasteel Daelenbroeck is naast de locatie voor het evenement ook een unieke Trouwlocatie in Midden-Limburg. Het Kasteel is een magisch decor voor een huwelijk, er mag tot laat gefeest worden én er is een hotel om te overnachten. Ook ideaal voor gasten van veraf.


Trouwlocatie Limburg Kasteel


Splinternieuwe trouwlocatie Villa Kanjel

Als onderdeel van het bekende Buitenplaats Vaeshartelt, ligt op 5 minuutjes afstand Villa Kanjel. Deze nieuwe locatie opent in het voorjaar van 2024 en bevindt zich in een prachtig park. Het is een officiële trouwlocatie waar je zowel binnen als buiten terecht kunt.

Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.


Trouwlocatie zuid Limburg


Kasteelhoeve de Grote Hegge

Vlakbij het witte stadje Thorn, bevindt zich Trouwlocatie de Grote Hegge. De Kasteelhoeve bevindt zich direct aan de Maasplassen. Bij aankomst rij je direct langs de tuinen die uitkomen op de binnenplaats. De Ridderzaal is de plek voor de huwelijksvoltrekking en in de Tiendschuur is alle ruimte voor een dansfeest!


Trouwfeest Limburg Grote Hegge
Foto door Edwin Verhoef

Comments


bottom of page