top of page

Verhuur & Facilitair

Maak de mooiste dag van jullie leven nóg mooier met de juiste styling en decoratie, passend bij jullie locatie. Of je nu kiest voor een van de vele mooie trouwlocaties in Limburg, een eigen locatie of bij de boer in het weiland, de verhuurpartijen in Limburg hebben speciaal voor jullie een mooi aanbod aan faciliteiten; van de klassieke witte klapstoeltjes tot een mooie trouwboog. Ook kun je bij een aantal van hen ook terecht voor de tenten en ander groot facilitair.

EP-24 - Pieter Erkens (1).jpg

Better Twogether maakt met hun (vintage) meubilair en decoratie jullie dag nog mooier!

bruiloft-limburg-Verhuur&Facilitair-ME

ME productions is gespecialiseerd in Limburg in de volledige ontzorging van een bruiloft op het gebied van verhuur en facilitair.

Meer leveranciers in verhuur & facilitair

Hoe kies ik de juiste bruiloftdecoratie?

Het belangrijkste is dat jullie bruiloft decoratie kiezen die bij het thema van jullie bruiloft past. Maak een moodboard en laat deze zien aan degene die jullie styling verzorgt. Een stylist kan ervoor zorgen dat de bruiloft decoratie is afgestemd op de bloemen en jullie locatie. 

Is trouwen op een eigen locatie duur?

Wanneer je op een eigen locatie trouwt, dien je alles zelf in te huren. Zowel het groot facilitair zoals een tent, tafels, stoelen en een bar als de kleinere decoratie, zoals prikverlichting, lampionnen, kandelaren met kaarsen en zelfs het servies en glaswerk. Je kunt het een beetje vergelijken met het (ver)bouwen van je huis, je kunt alles nog zelf kiezen. Hoe duur het wordt, ligt vooral aan de keuzes die je daarin zelf maakt, je kunt het natuurlijk zo gek en zo duur maken als je zelf wilt. Meestal liggen de kosten voor een bruiloft op een eigen locatie ongeveer even hoog als bij de gemiddelde trouwlocatie. 

bottom of page