top of page

Wedding planner & ceremoniemeester

Een bruiloft plannen kan behoorlijk tijdrovend zijn en daarmee veel stress geven. Een wedding planner of ceremoniemeester kan een groot gedeelte van deze stress voor jullie wegnemen. 

 

Een wedding planner richt zich vooral op de voorbereidingen van de bruiloft en ondersteunt jullie in het maken van een timeline of draaiboek, kan de juiste leveranciers aanbevelen, denkt mee in het juiste thema en zorgt ervoor dat jullie dag precies zo wordt als jullie voor ogen hebben. 

 

Een ceremoniemeester is met name daar om jullie te ondersteunen tijdens de bruiloft en is daarmee aanspreekpunt voor de leveranciers en gasten. Over het algemeen nemen zij ook een stuk voorbereiding van de bruiloft mee zoals het beheren van de RSVP’s van de gasten en het maken van het draaiboek. 

 

Veel wedding planners in Limburg combineren dit met ceremoniemeesterschap. 

FBLS-20221002-56-Foto_Stan_Keulen (1).jpg

Mandy & Michelle zijn beiden weddingplanners en professioneel ceremoniemeester en ontzorgen graag in elke fase van de bruiloft.

DSC_6510 - Yvonne Pustjens-Kuppens.jpg

Yvonne zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie perfecte dag.

image - Rachelle Smitz.jpg

Rachelle, The Wedding Director uit Maastricht. Met veel passie ontzorg ik als Weddingplanner en Ceremoniemeester de organisatie én dag van jullie bruiloft.

Twan+Floor-186.jpg

Shirley uit Venlo is weddingplanner, ceremoniemeester én BABS en kan daarom als jullie trouwbuddy jullie de gehele dag ontzorgen.

beLEEF-de-dag-planner

Marijke is weddingplanner, professioneel ceremoniemeester & zelfstandig trouwambtenaar. Zij ontzorgt jullie vooraf en tijdens de dag, zodat jullie deze voor 300% kunnen beleven.

Waarom kiezen voor een wedding planner?

Vaak is het kiezen voor een wedding planner een budget overweging, maar nog vaker een tijdoverweging. Tegenwoordig is iedereen druk met een gezin, twee fulltime banen of natuurlijk vanwege een andere reden. Dan is de keuze voor een wedding planner heel slim. Zij organiseren alles voor jullie en zorgen ervoor dat jullie je droombruiloft kunnen beleven.

Waarom kiezen voor een professionele ceremoniemeester?

Een professioneel ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie een zorgeloze dag kunnen beleven. Vaak zie je dat bruidsparen kiezen voor een vriend(in) of familielid als ceremoniemeester, maar toch is het een enorme klus voor iemand die dicht bij jullie staat. Als ceremoniemeester loop je altijd een stap vooruit, dus dat betekent dat je de meest belangrijke momenten van de dag niet volledig meemaakt. Een professionele ceremoniemeester.

Is een wedding planner duur?

Vaak lees je terug dat het budget voor een wedding planner ongeveer zo'n 10% is van het totaalbudget van jullie bruiloft. Echter is het totaal niet afhankelijk van het totaalbudget, maar vooral van de mate waarin jullie wensen ondersteund te worden in de voorbereidingen en/of tijdens jullie grote dag. Een wedding planner verdient zichzelf vaak terug, niet per se door onderhandelingen met locaties en leveranciers, maar vooral door het netwerk dat hij/zij heeft en doordat deze kan ondersteunen in het maken van de beste keuzes voor jullie dag, waardoor jullie binnen jullie beoogde budget kunnen blijven.

Lees ook de blogs van
onze Limburgse weddingplanners en ceremoniemeesters

bottom of page