top of page
Mandy-Michelle-FBLSWeddings

hi! 

Wij zijn Mandy en Michelle, eigenaressen van FBLS Weddings & Events en oprichters van het platform Trouwen Limburg. 
 

In de rol van Weddingplanner krijgen we geregeld de vraag waar wij al die toffe lokale leveranciers vandaan halen maar buiten dat we een groot netwerk aan trouwleveranciers in Limburg hebben, was er tot nu geen centrale plek waar we (aanstaande) bruidsparen naartoe konden verwijzen. Na twee edities van de Wedding Experience, een fysiek evenement waar we een deel van deze leveranciers aan jullie hebben voorgesteld, werd het tijd voor een online platform waar bruidsparen het hele jaar inspiratie op kunnen doen. 

En dat is de website waar je je nu op bevindt: www.trouwen-limburg.nl 

Nog lang niet 'af' en we hebben nog onwijs veel ideeën en ontwikkelplannen maar voor nu een plek waar Limburgse leveranciers zichzelf vindbaar kunnen maken voor alle bruidsparen in Limburg. 

Contact met ons
opnemen?

Email 

Volg / DM:

  • Facebook
  • Instagram

organisatie wedding experience

Hi! Wij zijn dé concept creators van Destination Limburg - Wedding Experience. 
 

Na onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan als wedding planner, bloemist en stylist binnen de trouwbranche, droomden we al een tijdje ervan om samen een uniek concept op te zetten, waarmee we aan heel Nederland kunnen laten zien wat Trouwen in Limburg te bieden heeft!
 

Wij houden van het "net even anders doen" en in onze optiek organiseren we niet alleen bruiloften, maar vertellen we verhalen. En dat is wat we samen met jullie willen doen tijdens de Destination Limburg - Wedding Experience.
 

Alle verhalen van de leukste trouwleveranciers samen laten komen op de meest bijzondere plekjes in Limburg en daarmee een echte totaalbeleving creëren.

Team_FBLS_Annesmooiste
bottom of page