top of page

Foto & videoproductie in Limburg

Duchateau Media, een foto & videoproductie bedrijf gelegen in het mooie zuiden Maastricht,

Ondertussen meer dan 7 jaar actief in de trouwbranche en nog altijd gedreven met de passie voor het maken van de mooiste trouwfilms! 

 

Bij Duchateau Media krijgen jullie de keuze uit verschillende pakketten en toevoegingen, hiermee kunnen jullie ervoor kiezen om zo een compleet mogelijke film van jullie dag te laten realiseren! Van een mooie highlight film met drone beelden, speeches en geloften erin verwerkt tot een heuse documentaire stijl film (extra optie).

 

Daarnaast krijgen jullie bij ieder pakket een "Netflix" stijl video galerij om jullie film(s) de komende 10 jaar terug te kunnen zien op jullie mobiele apparaten of televisie!

 

De website van Duchateau Media is gemaakt om bruidsparen een duidelijk beeld te geven hoe een bruiloft kan uitzien met mij (Brian) als leverancier. Jullie mooiste dag, cinematische als een speelfilm maar met ware momenten in beeld gebracht. Dat is de taak die ik mijzelf heb opgelegd.

 

Wat maakt mijn werk zo anders dan de meeste trouwfilm makers? Ik denk persoonlijk het feit dat geen enkele film die ik maak precies hetzelfde recept heeft. 

 

Mijn missie is pas geslaagd als jullie de film voor het eerst bekijken en tranen van blijdschap in de ogen hebben! 


~ Brian Duchateau 

bottom of page