top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Twee jonge ondernemers uit Simpelveld over hun passie voor videografie 

Ontmoet Joy'nae en Mitchel van CPTL Y 


Twee jonge ondernemers uit het pittoreske Simpelveld bij wie alles draait om het vastleggen van de mooiste momenten op film. Hun passie voor videografie heeft hen geleid naar een bijzondere specialisatie binnen hun full-service marketingbedrijf CPTL Y: het documenteren van bruiloften.


Bruiloftsvideografie

Het begon allemaal met een gedeelde liefde voor het vertellen van verhalen door middel van bewegend beeld. Met een achtergrond in film en ondernemerschap ontdekten Joy’nae en Mitchel al snel dat ze een unieke synergie hadden. Samen besloten ze hun krachten te bundelen en CPTL Y op te richten, een full-service marketingbedrijf met een speciale tak die zich richt op het vastleggen van de meest emotionele en intieme momenten van het leven: bruiloftsvideografie.


“Bruiloften zijn iets wat wij het leukst vinden om vast te leggen op beeld”

zegt Joy’nae met een glimlach.


Videograaf bruiloft


Maar waarom kiezen zij er als marketingbedrijf voor om zich te specialiseren in bruiloftsvideografie? Vijf redenen die hun passie verklaren:


1. Levendige herinneringen

Een trouwvideo legt niet alleen momenten vast, maar vangt ook de sfeer, emoties en geloften op een levendige manier, waardoor je de dag opnieuw kunt beleven alsof je er weer bij bent. 


2. Delen met dierbaren: 

Een trouwvideo stelt je in staat om de hoogtepunten van je speciale dag te delen met familie en vrienden die er niet bij konden zijn, of om het opnieuw te ervaren met degenen die er wel waren.


3. Completere beleving: 

Terwijl foto's bepaalde momenten vastleggen, biedt video een volledigere ervaring door beweging, geluid en stemmen toe te voegen, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de emoties en gebeurtenissen van de dag.


4. Professionele kwaliteit: 

Onze ervaren trouwvideograaf kan je dag vastleggen met professionele kwaliteit en creativiteit, waardoor je een film krijgt die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een waardevol aandenken is.


5. Toekomstige generaties: 

Een trouwvideo wordt een tastbare herinnering die je kunt koesteren en doorgeven aan toekomstige generaties, zodat ze de liefde en vreugde van jullie speciale dag kunnen ervaren, zelfs lang nadat het evenement heeft plaatsgevonden.


Benieuwd naar het werk van Joy’nae en Mitchel?

Bekijk hier een van hun bruiloftsvideo’s:Contact met hen opnemen? Ga naar hun bedrijfspagina op Trouwen Limburg: Videografie bruiloft CPTL Y

Comments


bottom of page