top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Succesvolle lancering Trouwen Limburg bij Abdij Rolduc


Met ruim 50 gasten vierden we gisteren de lancering van het platform Trouwen-Limburg. Voor degene die erbij was: onwijs bedankt! We vinden het te gek dit met zovelen te mogen vieren want dit is precies waarom wij het platform Trouwen Limburg hebben ontwikkeld: onze droom is om SAMEN Trouwen in Limburg op de kaart te zetten. We hebben dan ook een platform ontwikkeld waar nu al zo'n 65 Trotse Limburgse Leveranciers op te vinden zijn.


Weddingplanner trotse leverancier Trouwen Limburg bij abdijhotel rolduc in kerkrade
Foto door Stan Keulen

Nadat de redactie van Ondernemen in Limburg (onderdeel van de Limburger) op 18 maart jl. kopte: “Niet Toscane, maar Limburg als bestemming voor droombruiloft’ na een interview rondom de tweede Wedding Experience, werd het tijd om ons idee werkelijkheid te maken. Niet alleen het organiseren van bruiloften en een evenement om bruidsparen te inspireren maar een online platform om leveranciers een podium te bieden. En als je dit blog leest, heb je dat platform als leverancier of aanstaand bruidspaar goed kunnen vinden.


Waarom een platform speciaal voor Limburg?

De kop van het eerder genoemde artikel noemt het al: bruidsparen die in Limburg trouwen, wanen zich in het buitenland door de prachtige uitzichten, de bourgondische levensstijl en de unieke locaties. Het enige nadeel: waar vinden ze deze locaties? In hun rol als Weddingplanner krijgen Mandy en Michelle de vraag meer dan eens: ‘Waar vinden we deze locaties dan?’. Tot nu toe was het antwoord daarop niet zo makkelijk te geven, nu wel!Leveranciers trouwbranche limburg op netwerkborrel rolduc
Foto door Stan Keulen

Podium voor leveranciers in de Trouwbranche

Datzelfde geldt eigenlijk voor leveranciers. Waar lokaal ondernemen en duurzaamheid bij steeds meer koppels een rol spelen, zien we toch nog een fotograaf uit Rotterdam en een visagist uit Zwolle meekomen naar een bruiloft in Limburg. Dat moet anders kunnen. In Limburg zijn zoveel toffe leveranciers die een perfecte bruiloft kunnen realiseren, maar voor bruidsparen zijn deze leveranciers moeilijk te vinden. Als Weddingplanner hebben we een netwerk, dat we graag zichtbaar maken voor iedereen met de wens in Limburg te trouwen.


Wedding Experience wordt BELEEF - Trouwen Limburg

Naast het platform, blijft de Wedding Experience bestaan. Na twee edities van dit fysieke evenement waar beleving voor bruidsparen centraal staat, eerst bij Nieuw-Ehrenstein in Kerkrade en daarna bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, zien we dat er in de markt behoefte is aan vernieuwing en verbinding. De derde editie vindt plaats bij Kasteelhoeve de Grote Hegge, die kortgeleden nog een award won voor de beste Trouwlocatie van Limburg. Leveranciers die je op het platform kan vinden, ontmoet je hier live met een programma vol beleving gericht op de mooiste dag van je leven.


Als leverancier is het nu mogelijk de brochure aan te vragen via de pagina BELEEF Trouwen Limburg. Early bird tickets voor bruidsparen komen binnenkort online!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page