top of page
 • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Een platform voor Trouwen in Limburg - waarom?!

Blog door Mandy en Michelle van FBLS Weddings, oprichters van trouwen-limburg.nl


Een vraag die we geregeld krijgen… ‘want er zijn toch al zoveel platforms in Nederlands met allemaal trouwleveranciers, planningstools en meer?’ Klopt! Platformen zijn er zeker genoeg, en ons doel is ook zeker niet om beter of groter te worden dan de grote bekende platforms. Maar.. heb je wel eens gekeken hoeveel ‘Limburg’ er hierop te vinden is? Wij kunnen je vertellen: schrikbarend weinig. En dat is precies de reden waarom wij denken dat Trouwen in Limburg een (eigen) podium verdient. 

Oprichters platform Trouwen Limburg
Foto door Stan Keulen

Wat maakt Trouwen in Limburg zo speciaal? 

Enerzijds kunnen we daar in één zin antwoord op geven, anderzijds kunnen we er een boek over schrijven. In Limburg waan je je in het buitenland door de prachtige uitzichten, de bourgondische levensstijl en de unieke locaties. Er zijn veel bijzondere trouwlocaties waar je ook kunt overnachten en de ligging tussen België (ben je al eens in de Ardennen geweest?!) en Duitsland zijn ideaal. Van vakantiewoning tot kasteel en van hoeves tot boerderij, Limburg heeft het allemaal. 


Weddingplanners in Limburg

Als Weddingplanner kregen we dan ook geregeld de vraag na het eerste gesprek met een bruidspaar, of juist in een workshop, waar we deze toffe locaties en leveranciers allemaal vandaan halen. En tja, dan is er dat moment waarop het antwoord ‘uhm…’ altijd kwam. We hebben zoveel toffe leveranciers in ons netwerk en kennen zoveel pareltjes waar we iedereen met liefde mee in contact willen brengen. En toen ontstond zo’n 4 jaar geleden (!) het idee voor Trouwen in Limburg. Presentatie Trouwen Limburg platform
Foto door Stan Keulen

Destination Limburg - Wedding Experience

Afgelopen jaar hebben we, samen met Anne van Anne’s Mooiste, de eerste keer een fysiek evenement georganiseerd bij Nieuw-Ehrenstein in Kerkrade. Weer zo’n toffe plek die je ‘moet weten te vinden’ en daar begon het idee van een platform, iets waar bruidsparen het hele jaar op terecht kunnen, weer te broeien. Na de tweede editie van de Wedding Experience bij Kasteel Daelenbroeck, en de reacties van de eerste leveranciers, wisten we het zeker: dit platform moet er komen. Als aanvulling op de Wedding Experience, want in het najaar staat editie 3 gepland bij Kasteelhoeve de Grote Hegge. Bekroond als de nr. 1 populairste trouwlocatie van Limburg.


Leveranciers in Limburg

Niet alleen trouwlocaties vindbaar maken is ons doel, alle leveranciers die in de trouwbranche werkzaam zijn, horen op het platform thuis. Zo vind je op de website de volgende categorieën: 


 • Trouwambtenaren

 • Weddingplanner & ceremoniemeester

 • Verhuur & facilitair

 • Bruidsmake-up & hairstyling

 • Bruilofts videografie

 • Stationery & Wedding Musthaves

 • Trouwringen & Juwelen

 • Bruidstaarten & sweets

 • Trouwkleding

 • Muziek & Entertainment

 • Bloemen & Styling

 • Eten & drinken

 • TrouwfotografieLeveranciers Trouwen Limburg
Foto door Stan Keulen


We zijn achter de schermen hard aan het werk deze aan te vullen met nieuwe leveranciers en aangesloten partners en de ‘wordt aan gewerkt’ status zal nog even blijven met het trouwseizoen dat in het verschiet ligt. De mooiste tijd van het jaar waarin we al deze toffe locaties weer mogen zien floreren samen met de teams leveranciers die meewerken aan jullie mooiste dag. 


Alles om Trouwen in Limburg op de kaart te zetten doen we samen! 

Als leverancier deelnemen aan dit platform?
Als (aanstaand) bruidspaar op de hoogte blijven? Kijk rond op de website en volg ons op Instagram @trouwenlimburg en Facebook @destinationlimburg 


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page