top of page
22 - Mike van beek.jpg

Landgoed Kasteel Daelenbroeck

daelenbroeck (1) - Mike van beek_edited.

Trouwlocatie

Kasteellaan 2

6075 EZ Herkenbosch

info@daelenbroeck.nl

www.daelenbroeck.nl

+31 47 553 2465

Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde. Want trouwen op een kasteel, wie wil dat nou niet?

U kunt bij ons terecht voor de complete dag. Van huwelijksvoltrekking tot chique diner, van spetterende feestavond tot de huwelijksnacht in een van onze romantische bruidssuites. Landgoed Kasteel Daelenbroeck is erkend als trouwlocatie. U kunt er voor de wet trouwen in één van de romantische salons van het kasteel of zelfs buiten onder de prachtige beukenboom.

 

Kies de salon uit waar u zich het beste thuis voelt en wij toveren deze om tot een trouwzaal. De toost en het aansnijden van de taart kan op meer plekken gebeuren. Samen zoeken wij de meest romantische plek uit.

 

Het Diner

Op ons kasteel kunt u culinair alle kanten op. Van huiskamerachtige knusse salons met een knapperend haardvuur tot de ridder- of rentmeesterzaal. Gaat u aan één lange tafel of juist aan ronde tafels zitten? Ook hierin bent u vrij.

 

Feest

De hoofdburcht met de ridderzaal, de rentmeesterzaal en de 14e-eeuwse gewelven is helemaal gemaakt om te feesten. Voor feesten tot 200 personen biedt de hoofdburcht een klassieke en stijlvolle ambiance.

bottom of page