top of page

Elke bruiloft en elk verhaal is namelijk uniek en het waard om te vertellen tijdens die ene bijzondere dag die draait om jullie liefde.

FBLS, oftewel Fabuloes Weddings is al ruim 15 jaar dé trouwspecialist voor Trouwen in Limburg. Mandy en Michelle organiseren jouw bruiloft van A tot Z, maar zijn ook experts in het vertellen van unieke verhalen. Elke bruiloft en elk verhaal is namelijk uniek en het waard om te vertellen tijdens die ene bijzondere dag die draait om jullie liefde.

Weddingplanning
Weddingplanning gaat over de voorbereiding van jullie grote dag. FBLS Weddings kijkt naar de kleinste details die jullie helpen om jullie liefdesverhaal om te zetten naar alle belangrijke elementen tijdens de grote dag. Jullie worden volledig ontzorgd in het voortraject. Van begeleiding tijdens alle gesprekken met leveranciers, onderhandelingen, het maken van een stylingplan, een gedetailleerde tijdsplanning en nog véél meer.

Ceremoniemeesters
Ook tijdens jullie bruiloft wil je je nergens druk om hoeven te maken. Mandy en/of Michelle zijn deze dag aanwezig als jullie rechterhand en zorgen ervoor dat jullie, maar ook jullie familie en vrienden, optimaal kunnen genieten. Ze zetten de puntjes op de ‘ï’ gezet, zijn steeds 1 stap verder in de dagplanning, ontvangen alle gasten en leveranciers en staan continu klaar om vragen te beantwoorden. Ook gooien ze soms nog even de gehele planning op het laatste moment om wanneer er een plotseling regenbuitje komt óf juist wanneer de zon toch besluit om de hele dag te schijnen! Niets is te gek, alles is mogelijk.

bottom of page