top of page

Jullie eigen kasteel op de meest belangrijke dag! Geniet van de luxe, gastvrijheid en sprookjesachtige sfeer van Kasteel de Hoogenweerth!

Wij garanderen dat het gehele kasteel en landgoed gedurende de dag exclusief tot jullie beschikking staat. Naast het 4,5 hectare grote landgoed en kasteel bieden wij jullie 14 hotelkamers; in totaal 40 hotelbedden, verdeeld over 2-, 4- en 6-persoonskamers.

 

We kunnen honderden zaken noemen die uniek zijn aan onze prachtige locatie, maar de allerbelangrijkste zijn ons inzien toch wel:

- Het prachtige waterterras aan de oevers van de Maas

- Het prachtige kasteel zelf natuurlijk, altijd in top staat van onderhoud

- Een unieke culinaire foodbeleving, verzorgd door de Van Melick Groep

- De trots waarmee iedereen die hier werkt zorg draagt voor jullie fantastische dag

 

Wanneer je trouwt bij Kasteel de Hoogenweerth dan kies je voor complete ontzorging van A tot Z. Gedurende de gehele dag, maar ook tijdens de voorbereidingen, staat jullie event manager klaar om ervoor te zorgen dat jullie in de watten worden gelegd.

 

Kasteel De Hoogenweerth is tevens aangemerkt als officiële trouwlocatie. De voltrekking van jullie huwelijk kan dus ook probleemloos op ons domein. De maximale capaciteit binnen in het kasteel is 250 personen. Echter, kunnen wij mooie en luxe tenten aanbouwen in de kasteeltuinen waardoor u bij ons met nóg grotere groepen terecht kunt.

bottom of page