top of page
14 mei joeri en britte.jpg

Fidelis weddings

Shirley logo PNG - Shirley Schreurs.png

Weddingplanner & ceremoniemeester

Inmiddels heel wat jaren en ervaring verder en help ik maar al te graag iedereen die wel wat extra handjes kan gebruiken maar ook zichzelf en de daggasten een ontspannen dag gunt.

Mijn naam is Shirley Schreurs en ik ben het gezicht achter Fidelis Weddings. Inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het zijn van iemands Trouwbuddy!

Ceremoniemeester | One day Weddingmanager
Ruim voor de grote dag met je eigen bruiloft bezig zijn, geeft je energie en je hebt maar al te veel ideeën! Je weet goed waar je overal terecht kan en je zal dan ook veelal zelf organiseren.
Maar dan.. op je eigen bruiloft kun je natuurlijk niet kijken of de DJ op tijd is, dat de cadeaus op tijd achter slot en grendel staan, dat de bedankjes klaarstaan, dat je boeket in het water staat, dat je haar nog wel goed zit, dat de wc’s er nog goed uitzien, dat de band betaald wordt en dat je weet wanneer er verrassingen op de planning staan. En zo kan ik nog véél meer opnoemen. 

Gun jezelf en je daggasten de rust om te genieten van jullie mooie bruiloft!

Ik zal vooraf het gehele draaiboek met jullie in detail doornemen en alle leveranciers nog eens contacteren. Hierdoor neem ik op de dag zelf alle zorgen uit jullie handen en ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten. Één taak is nog voor jullie en dat is: genieten!

All-in Weddingplanner
Jullie hebben de eerste stap gezet bij het organiseren van jullie bruiloft. Er is JA gezegd! De datum staat wellicht al vast, maar wat nu? Bij de zoektocht naar jullie unieke thema met daarbij de keuze uit vele leveranciers zal ik jullie geheel ondersteunen. Er zal een uniek concept gecreëerd gaan worden enkel voor jullie bruiloft! Alles wordt daarbij netjes vastgelegd in een leverancierslijst, budgetteringslijst, genodigdenlijst en natuurlijk een draaiboek. 
Kortom, ik neem al jullie zorgen uit handen waarbij ik uiteraard ook op de dag zelf aanwezig ben.

En wist je trouwens ook dat ik jullie persoonlijke verhaal in een spontaan en leuke speech kan vertellen tijdens de ceremonie als trouwambtenaar? Ik ben officieel beëdigd in gemeente Venlo maar trouw haast overal.

Benieuwd hoe ik als ervaren trouwbuddy jullie kan ondersteunen? Graag kom ik bij jullie langs! 

Liefs, Shirley

Ps. Vergeet niet te genieten van alle voorbereidingen en jullie verloving! Het huwelijk is tenslotte één groot feest!

bottom of page