top of page

Bijzonder trouwen in het Limburgse Heuvelland

De prachtige Rijksmonumentale Hoeve, de mooie weide en prachtige ligging in een natuurgebied langs de geul maken Hoeve Hurpesch tot een bijzondere plek. De hoeve ligt midden tussen de glooiende heuvels van het met 5 sterren bekroonde Zuid-Limburgse Heuvelland.

Onze hoeve&bakhuis zijn te huur voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Let daar bij wel op dat wij geen feestlocatie zijn voor grote partijen.

Gedurende het hele weekend zorgen wij dat al jullie gasten in de watten worden gelegd en verzorgen wij – in samenwerking met de wedding planner en cateraar – alle dranken en eten.

Er kunnen 30 gasten overnachten in de vakantiewoningen, en op de dag zelf mogen er 30 extra daggasten zijn. Indien er daggasten worden uitgenodigd dan verzorgt onze weddingplanner de gehele organisatie.

Locatiehuur

Je huurt de hoeve samen met het bakhuis exclusief voor jullie eigen gezelschap. Deze huur is inclusief ontbijt voor de overnachtende gasten en we zorgen standaard voor een huishoudelijke hulp / gastvrouw die ervoor zorgt dat de hoeve tip top in orde blijft gedurende het weekend en jullie trouwdag. Zodat ook de daggasten ontvangen kunnen worden in een schone en gezellige vakantiewoning.
 

Desgewenst kunnen we op de vrijdagavond een pizza-avond organiseren.

Op een doordeweekse dag – zonder overnachting – kan ook!
 

Vanwege de bijzondere ligging zijn versterkte muziek en feesten niet mogelijk. Feesten is erg leuk in een van de vele kroegjes en locaties in en om Mechelen.

 

Organisatie en Catering

Wij verhuren met veel liefde de locatie om jullie droomdag of weekend te organiseren. Samen met onze partners gaan jullie om tafel zitten om jullie wensen te bespreken. Een gezellige stretchtent in de wei met prikverlichting, een sfeervolle ceremonie met mooie bloemen en houten stoeltjes, prachtige tafelsetting met menukaartjes. Een borrel met heerlijke hapjes die worden rondgedeeld, een oestermeisje of gewoon bitterballen met mosterd. Vanalles is mogelijk!

 

bottom of page