top of page

Jullie krijgen kleurrijke foto’s die precies navertellen hoe jullie trouwdag was

Ik vang jullie verhaal op beeld zodat jullie er alle dagen van jullie leven van kunnen blijven genieten.

De sfeer. De pure emotie wanneer jullie elkaar voor het eerst zien. De schaterlach van oma wanneer de hond er met een stuk cake vandoor gaat. Het hele verhaal. Van de eerste krulspeld tot het laatste biertje.

Met mijn romantisch journalistieke stijl leg ik jullie dag vast zonder iets te verstoren. Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat jullie jezelf kunnen zijn en volop genieten, samen met jullie gasten.

Hoi ik ben Stan Bessems.
Bruidsfotograaf uit Zuid-Limburg!

 

Mijn werk herken je aan de pure en heldere kleuren. Ik hou van contrastrijke foto’s met een warme touch. De werkelijkheid op zijn mooist laten zien. Daarbij zoek ik altijd naar het mooiste licht, goede momenten en interessante composities voor foto’s die soms net even anders zijn dan standaard.  


Ik wil dat jullie op me kunnen leunen, zodat jullie kunnen relaxen op jullie trouwdag én tijdens de voorbereidingen. 
 

Daarom geef ik jullie veel tips, denk ik actief mee, kom ik altijd mijn afspraken na en reageer ik snel. En na meer dan 100 bruiloften, kan ik elke situatie aan.

Ik blijf kalm en pas me aan. 
 

Dus als tante Tini over haar hoge hakken struikelt en in de bruidstaart valt? Dan weet je in ieder geval zeker dat je als troostprijs een hele mooie foto daarvan gaat krijgen!

bottom of page