top of page

Als ik als trouwfotograaf aan het werk ben, draait alles om jullie als bruidspaar en jullie dierbare gasten. 

Ik wil de mooiste herinneringen voor jullie vastleggen, maar ook een fijn persoon zijn, waarbij jullie en je gasten zich op hun gemak voelen.

In mijn vrije tijd zorg ik graag voor mensen om mij heen en geniet ik van tuinieren en wandelen in de natuur, ook houd ik van creatief bezig zijn met kunstschilderen en luisteren en meezingen met allerlei genres muziek. Zo nu en dan verken ik nieuwe prachtige plekken op verre reizen.

Service begint al vóór jullie trouwdag. We maken een afspraak om jullie plannen en wensen te bespreken en daarna kunnen jullie mij als er vragen of ideeën zijn ook gewoon mailen, bellen of een berichtje sturen, die ik dan zo snel mogelijk beantwoord. Ook stuur ik altijd een leuke verrassing als jullie mij boeken, zodat jullie al helemaal in de feeststemming komen.

Bij de meeste pakketten is zelfs een gratis loveshoot voorafgaand aan jullie bruiloft inbegrepen! Op die manier hebben jullie al een mooie serie foto's om bij de 'save the date' te gebruiken. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten op de The Wedding Experience van Destination Limburg!

Liefs,
Edith

bottom of page