top of page

''Tell Me More''

Zo begint elk traject met jullie, bij elkaar aan tafel, met verhalen vertellen in vertrouwen. Want als je het mij vraagt is dat waar een trouwceremonie om gaat. Om jullie verhaal en het verbinden van iedereen aanwezig die dag. Om een liefdevolle, warme toon te zetten voor de rest van de dag. 

Hoe ik te werk ga? Ik leer jullie in het voortraject uitgebreid kennen, maar neem ook alle tijd voor jullie loved ones; familieleden, getuigen en vrienden. Naast al die verhalen draag ik ook absoluut de zorg voor het praktische gedeelte. We vormen de ceremonie vanaf een leeg blad dat we geheel naar jullie wens invullen. Ik stuur en begeleid met een open blik en voeg af en toe wat creatieve ideeën toe om het écht persoonlijk te maken. Ik trouw jullie als zelfstandig trouwambtenaar ook heel graag voor de wet, al hoort daar wel een procedure en toestemming van de desbetreffende gemeente bij. 

Ik kan me voorstellen dat jullie graag willen weten met wie jullie je dierbaarste verhalen gaan delen. Ik noem mezelf een extraverte, warme ziel, die energiek is en gul. Iemand die toegankelijk en openhartig is, veel deelt en ook graag op die manier ontvangt van een ander. Ik ben belangstellend en van nature vrij nieuwsgierig. Die eigenschappen brengen me regelmatig voorbij de eerste indrukken, daar waar ik me het liefst begeef. In mijn dagelijkse, maar ook professionele leven gebruik ik maar al te graag een goede knipoog om mijn dagen lachend in te vullen.

Ik leer jullie zó graag kennen,
Liefs, Nina

bottom of page