top of page

Ooit wel eens met kromme tenen in een trouwzaal gezeten omdat een speech langdradig was, onpersoonlijk was of van de plank getrokken was? Dat hoeft dus niet! 

Mijn naam is Shirley Schreurs en ik ben met alle liefde jullie trouwambtenaar. Door mijn ambachtelijke Limburgse achtergrond staat gezelligheid en persoonlijkheid bij mij in een hoog vaandel! Ieder bruidspaar verdient hun eigen liefdesverhaal verwoord te hebben op de manier die bij hen past. Met een grote lach, een traan, een knipoog en een glinstering in de ogen.

Alles kan in mijn ceremonies!
Een trouwerij met kinderen, een grote fanfare of jullie huisdier, alles kan! Ik hou zelf ook van verrassingen dus zal dan ook zeker voor verrassingselementen zorgen waarbij de tekst een verrassing voor jullie blijft en ik verhalen zal kunnen vertellen die jullie me zelf niet verteld hebben...

Een échte trouwbuddy!
Heb je graag ook iemand die de gehele dag alle zorgen uit handen neemt en waarbij je meteen het gevoel hebt: Alles komt goed! Waarbij al je gasten optimaal kunnen genieten en niemand ook maar iets hoeft te doen? Dan kun je mij ook de gehele dag inhuren als one-day manager (ceremoniemeester)! We kennen elkaar dan al door & door, ik ben die dag toch al op jullie locatie, dus dan deel ik ook graag mijn expertise.

Door ruim 10 jaar ervaring in de trouwbranche, kan ik je trouwbuddy zijn op een manier die jullie aanspreekt.

Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app me gerust!

bottom of page