top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Livemuziek tijdens jullie ceremonie

door Kitty Beckers - Zangeres


Kan jij het je al voorstellen? Sluit je ogen eens…Kijk, daar sta je. In je mooiste jurk of pak, ben je er helemaal klaar voor om naar de liefde van je leven toe te lopen. Je hoort de eerste klanken van de zangeres, je ademt een keer diep in en daar loop je, omringd door jullie gasten, door een prachtig middenpad naar voren. Je kijkt naar je aanstaande terwijl je luistert naar het liedje wat speciaal voor jullie gezongen wordt… de eerste tranen van geluk worden weggepinkt.Kitty beckers zangeres live muziek


Maar wáárom dan livemuziek, en niet gewoon een mp3’tje?

Zangeres Kitty Beckers neemt je mee.


Livemuziek versterkt de emoties

Livemuziek onderstreept namelijk jullie liefdesverhaal. Livemuziek komt binnen, mag raken, ontroert op een unieke wijze en tilt daarmee jullie trouwceremonie naar een ander level. Live gezongen nummers komen intens binnen en versterken emoties. Het blijft je voor altijd bij, en dat is precies wat je graag wilt op zo’n bijzondere dag! 

Daarnaast biedt livemuziek ook praktische voordelen. Uptempo liedjes kunnen worden uitgekleed tot intieme akoestische nummers, ik herschrijf minder passende stukken tekst naar jullie lovestory en de lengte van een lied kan worden afgestemd op het moment. Zo dragen jullie er samen met je muzikant zorg voor dat alles perfect op elkaar aansluit en er geen ongemakkelijke stiltes vallen.


Wanneer welke muziek tijdens de ceremonie

Op welke plekken tijdens de ceremonie kies je dan voor muziek? Natuurlijk zijn daar wat mooie momenten voor en stem ik dit helemaal af op jullie persoonlijke wensen. Ieder huwelijk is anders, dus in samenspraak met jullie en jullie trouwambtenaar maken we er één geheel van zodat woorden én muziek perfect in elkaar overvloeien. 


De binnenkomst van de bruid is een perfect moment om te omhullen met muziek. Maar ook tijdens de entree van de bruidegom kan er al een nummer gespeeld worden. Zo hebben jullie beiden een moment om te shinen!


Zangeres met bruidspaar ceremonie

In het ondertekenen van de trouwakte gaat altijd wat tijd zitten, er mogen immers heel wat handtekeningen gezet worden om jullie huwelijk officieel te maken. Om te voorkomen dat gasten lekker gaan zitten kletsen of er een lange stilte valt, is het mooi om dit moment te omlijsten met muziek.


Als huwelijkszangeres tip ik bruidsparen altijd om een extra of zogenaamd ‘luisternummer’ toe te voegen. Bijvoorbeeld na het uitspreken van de geloften of tijdens de kus, nét na het allesomvattende ja-woord! Jullie trouwceremonie vliegt voorbij en beleef je zo intens, juist daarom is het heel fijn en slim om even ‘bij te komen’ en gewoon samen te zitten, te luisteren en keihard te genieten. Zo heb je iets meer rust om ook echt bewust te zijn van alles wat je op dat moment samen beleeft.


Om de ceremonie af te sluiten adviseer ik aan het einde, wanneer jullie de ceremonie locatie verlaten, een feestelijk nummer. Jullie zijn getrouwd, pop the champagne! Hoe fijn is het om deze sfeer aan het einde van de ceremonie meteen te creëren!


Persoonlijke ceremonie met jullie favoriete nummers

Om ervoor te zorgen dat de muziek helemaal bij jullie past, mogen jullie zelf de nummers uitkiezen, maar natuurlijk help ik jullie met een grote Spotify repertoire lijst ter inspiratie. Stap voor stap komen we samen bij de mooiste muzikale invulling en wordt jullie trouwceremonie onvergetelijk en persoonlijker dan ooit. Zangeres taart aansnijden bruiden


Aansluitend een fijne sfeer tijdens de borrel of diner

Ook dat kan! Zodra er geproost wordt en jullie met alle gasten genieten van een fantastische dag kan livemuziek net die extra sfeer neerzetten die een ‘afspeellijst’ niet kan. Op een aangenaam volume met herkenbare nummers afgestemd op de setting geef je jullie borrel, diner of begin van het avondfeest een extra fijne vibe! Zangeres kitty bruiloft

Comments


bottom of page