top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Leef je leven ... 'laef de daag'

door Marijke van ... je raadt het misschien al: Beleef de dag


Deze zinnen spookten al heel wat jaren door mijn hoofd. Door het verlies

van mijn lieve moeder heb ik 3 jaar geleden dan ook besloten om het roer

om te gooien. Ik heb nagedacht over de vraag hoe ik mijn leven wil

leiden. Wat wil ik daarvoor geven en wat wil ik daarvoor laten? Wat zijn

mijn talenten en hoe zet ik deze in?


Emotioneel moment huwelijk

Al heel snel was mijn bedrijf beLEEF de dag geboren waarnee ik mensen wil ontzorgen op een moment dat ze mij hard nodig hebben. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor de maatschappij. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en kijk ik terug op een verrassend snelle en mooie start.


Bruiloften en uitvaarten

Ik organiseer dan ook bruiloften en uitvaarten. Een uitvaart en bruiloft hoor ik je denken? Ja, want in de basis liggen deze momenten dicht bij elkaar. Bij beiden staat het vieren van de liefde centraal. Bij beiden dienen alle aanwezigen de dag te kunnen beleven. Bij beide is er geen generale repetitie en dient de dag voor 200% te kloppen.


Vier het leven

Een trouwdag is het moment om het leven te vieren. Een dag feest te vieren met de mensen die je dierbaar zijn. Te proosten op een mooie toekomst. Bijzondere momenten uit deze dag vastleggen, waarop later dan nog vaak teruggekeken kan worden.


Alles kan, alles mag

Trouwen is meer dan elkaar het jawoord geven ... Op een trouwdag staat de tijd letterlijk even stil. Een dag waarbij vooraf vele keuzes gemaakt moeten worden, die nu in elkaar vallen als een kloppende puzzel. Een dag die je zo kan samenstellen, zoals je zelf wilt. Waarbij alles oké is, als je maar vooral keuzes maakt die dichtbij jezelf staan.


Limburg is een prachtig trouwland, met vele bijzondere locaties. Op en top leveranciers die er samen met jullie die bijzondere dag van kunnen maken.


Leef je leven. Vier de dag. Beleef deze voor 300%!

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page