top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Cocktails op jullie bruiloft?

Maak kennis met Jan Dirk van J.D. Hospitality 


Een gedreven ondernemer met een passie voor cocktails en gastronomie, dat is hoe Jan Dirk zichzelf voorstelt op zijn website. In die passie vervolgt hij dat hij er sterk in gelooft kennis door te geven en jeugd te inspireren en te helpen groeien. 


Cocktail catering bruiloft


Lokale producten uit Limburg

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van mijn visie. Alles is herbruikbaar en we maken gebruik van gerecycled plastic. Wildplukken, lokale en seizoensproducten spelen een grote rol in onze creaties. We hoeven geen rijke ondernemers te worden, we willen vooral iets waardevols toevoegen. Onze focus ligt op het lokale aspect van Limburg, en we zijn dankbaar dat we elke dag kunnen werken aan onze passie.


Cocktailcultuur en innoveren

Wij zijn niet alleen cocktailambassadeurs, maar ook een innovator en early adaptor in de cocktailwereld. Misschien ligt er zelfs een podcast in het verschiet, omdat er zoveel te leren valt over cocktails – zowel klassiekers als nieuwe creaties. Ons doel is om de cocktailcultuur in Nederland te verrijken en mensen te laten genieten van de kunst van mixologie, want dit is toch een prachtig vak.


Samen streven we naar een toekomst waarin cocktails en duurzaamheid samenkomen. Lokaal, duurzaamheid en focus op groei van de cocktailcultuur in Nederland ben ik benieuwd wat deze reis voor ons & het bedrijf in het verschiet heeft.


Het gaat niet alleen om het maken van een drankje, maar om het vertellen van een verhaal en het ondersteunen van onze gemeenschap. Duurzaamheid is de toekomst, en ik geloof dat we als bedrijf de verantwoordelijkheid hebben om op een milieubewuste manier te handelen, van het gebruik van seizoensproducten tot het hergebruiken en recyclen van materialen. Verantwoordelijk hebben en moeten nemen om op een milieubewuste manier te handelen, we hebben tenslotte geen planeet B. Dit gaat van het gebruik van seizoensproducten, hergebruiken en recyclen van het gebruik van materialen maar ook het constant blijven opleiden van je personeel en investeren in ergonomisch werken. Bar werk kan erg zwaar zijn en gezondheid en goed je werk kunnen doen is dan ook net zo een belangrijk punt van goed werkgeverschap.Cocktails bruiloft lokaal


Waarom Limburg? 

Brabant en Limburg hebben zoveel te bieden – prachtige kastelen, unieke trouwlocaties en een rijke geschiedenis. Deze omgevingen zijn de perfecte achtergrond voor het soort evenementen waar cocktails centraal staan.


Cocktails op bruiloften

Over evenementen gesproken; een bruiloft is natuurlijk een fantastisch voorbeeld van een evenement waar je met cocktails een verhaal kan vertellen. Van persoonlijke favoriet tot het verwerken van ingrediënten met een verhaal - wanneer je J.D. Hospitality ‘los’ laat in zijn creativiteit kan hij met een cocktailbar een unieke toevoeging aan jullie bruiloft zijn. 


Kennismaken met J.D. Hospitality en de mogelijkheden bespreken? Bekijk zijn bedrijfsprofiel in de categorie Eten en Drinken op jullie bruiloft

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page