top of page
  • Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Bruidsgebak: een ware traktatie voor gasten

Wel of geen bruidstaart, of wellicht liever een sweettable met verschillende zoetigheden en cupcakes?


Bij Eclairgebak werken ze met passie voor het vakgebied. Ze leveren prachtige, maar vooral heerlijke bruidstaarten. Hun specialisme staat garant voor kwaliteit en service. Met de nieuwste trends en technieken creëren zij de juiste smaken. Altijd met verse ingrediënten en de beste grondstoffen.


Bruidspaar eet taart

Smaken verschillen; taart proeven!

Bij het uitzoeken van de proefgebakjes adviseert Eclairgebak de smaken te kiezen die jullie het lekkerst vinden. De ervaring leert dat met de mond proeven, beter werkt dan met de ogen. Luchtige biscuit, noten, vers fruit, tonen van yoghurt en of Belgische chocolade; in bruidsgebak is alles mogelijk. Stijlen bruidstaart

Dit is heel persoonlijk! Neem de tijd om met de specialist te overleggen om alle wensen duidelijk aan te geven. Bij Eclairgebak wordt er goed meegedacht en worden jullie wensen direct in een 3D tekening gevisualiseerd. Details kunnen zo makkelijk aangepast worden in het ontwerp.Bruidstaart 3D tekening


Benieuwd naar voorbeelden van de verschillende stijlen bruidstaarten? Lees dan verder in het blog: Bruidstaarten - welke stijl past bij jullie?


Sweettable of stylingtable

Wat is het verschil? Bij de sweet table ligt de focus op meerdere kleine gebakjes per persoon. Na de ceremonie, bij aanvang van het feest of als dessert wordt er langer de tijd genomen om te genieten van het gebak. Er is meestal een aansnijdtaart en voor alle gasten zijn er 2 à 3 hapjes per persoon. De presentatie en decoratie wordt per bruidspaar persoonlijk afgestemd.


Voorbeelden sweet table bruiloft:


Bruiloft sweet table

Cupcakes desserts bruiloft

Sweettable feest bruiloft

Focus bruidstaart

Kiezen jullie voor een stylingtable? Dan ligt de focus op de bruidstaart. Echter is alleen een bruidstaart met een stapel bordjes niet meer van deze tijd. Daarom kiezen veel bruidsparen voor een stylingtable. Iedere gast krijgt een stukje bruidstaart en krijgt nog een hapje van het buffet. 


Voorbeelden styling table bruiloft:


Bruidstaart met sweets

Bruidstaart winterbruiloft


Kostentechnisch is een sweettable duurder dan een bruidstaart met stylingtable ivm het aantal werkuren om alle verschillende verse smaken te bereiden. Schalen, etagères en standaarden zijn bij Eclairgebak in bruikleen, hier zijn geen kosten aan verbonden. 


Tot slot, is het bij het bestellen van bruidsgebak van belang aan te geven of de bakker rekening dient te houden met allergieën. Het team van Eclairgebak zal er voor zorgen dat er geen sporen in het gebak komen. Zo kunnen alle gasten optimaal genieten van jullie huwelijksdag. 
Comments


bottom of page