FBLS klein-12.jpg
FBLS klein-14.jpg

POP-UP Wedding

Wij regelen alles, binnen de maatregelen, op een unieke locatie in Limburg

Op jullie trouwdag is aan alles gedacht. In het klooster van de 21 eeuw: Hoogcruts in Noorbeek ontvangen we jullie 30* gasten voor de ceremonie. De locatie heeft een geweldige uitstraling die wordt versterkt met styling van (droog)bloemen, styling en persoonlijke items. Na het officiële gedeelte is het tijd voor taart & bubbels. Wanneer mogelijk eindigen we jullie bruiloft met een borrel, lunch of diner.

Wat houdt een pop-up bruiloft in?

Wanneer jullie kiezen voor een pop-up bruiloft, nemen wij jullie de organisatie helemaal uit handen. Alleen de jurk, het pak en de gasten neem je zelf mee. Uiteraard zijn jullie vrij om zelf een fotograaf, videograaf, livemuziek etc. de regelen. Zijn er nog dingen niet geregeld? Dan helpen we natuurlijk graag! De diensten van weddingplanner FBLS Weddings zijn inbegrepen. Kosten van externen zijn additioneel. 

Van mei t/m augustus is de mogelijkheid om binnen dit pop-up concept te trouwen o.a. op locatie Croix Hoogcruts, het klooster van de 21e eeuw in Noorbeek.

Pop-up wedding Croix Hoogcruts à €3250,- inbegrepen: 

  • Weddingplanner (vooraf) en Ceremoniemeester (op trouwdag) van FBLS Weddings

  • Styling en aankleding door Styled Stories van de locatie passend bij kloosterlocatie en thema 'Terracotta chique'

  • Bloemen (in aankleding) en bruidsboeket & corsages binnen thema door Anne's Mooiste

  • Bruidstaart in het gekozen thema voor 30 personen

  • Toost & borrel van Erik Stevens Catering

Additioneel: 

  • Volledig aangeklede lunch voor €32,50 p.p.

  • Wanneer jullie een ander thema dan Terracotta Chique willen, zijn er drie andere thema's die Styled Stories verzorgd op deze locatie: Romantic Vintage, Italian Dream of FBLS festival (+ €500,- )

We gaan uit van max. 30 gasten. Wanneer de maatregelen het toelaten, is bovenstaand concept uit te breiden met een luxe (gestylede) lunch, diner in de Veldkassen of een groter aantal gasten. Alle opties en mogelijkheden bespreken we graag met jullie in een persoonlijk gesprek. 

Officiële trouwlocatie 

Croix Hoogcruts kan worden aangevraagd als officiële trouwlocatie (gemeente Eijsden-Margraten). Dat wil zeggen dat hier een officiële huwelijksceremonie mogelijk is. We begeleiden je graag in de aanvraag hiervan.

 

Kosten gemeentelijk of persoonlijke huwelijksceremonie

De kosten van een gemeentelijk huwelijk variëren per dag en tijdstip. Wanneer jullie ervoor kiezen geen gemeentelijk huwelijk te laten voltrekken (maar dat op een ander moment doen), is er tevens een persoonlijke huwelijksceremonie met een zelfstandig trouwambtenaar mogelijk. De kosten hiervan zijn €700 en zijn additioneel.

 

Voor welke optie jullie ook gaan, voor nog geen €4000,- is jullie huwelijksdag compleet georganiseerd én Coronaproof! 

Meer over de locatie >> Croix Hoogcruts

 
WhatsApp Image 2021-03-31 at 14.29.33.jp

Pop-up bruiloft?

Zijn jullie er klaar voor? Dan zorgen wij ervoor dat jullie trouwdag deze keer doorgaat en helemaal FBLS is.

Croix Hoogcruts
Noorbeek, 6255 NS
Nederland

Tel.: +31 (0)6 241 261 45

  • Instagram
  • Facebook
arrow&v

Bedankt voor de inzending!