top of page

Livemuziek op jullie trouwdag!

Samen stilstaan, proosten en de liefde vieren terwijl je luistert naar de liedjes die voor jullie speciaal zijn. Dat is waar livemuziek jullie trouwdag naar een hoger niveau tilt! Pure muziek op speciale momenten, zorgend voor kippenvel, die schaterlach of gewoon dat binnenpretje wat jullie delen. Onder de klanken van livemuziek blijven deze onuitwisbare momenten je voor altijd bij.

Maak samen met Kitty jullie trouwdag onvergetelijk en persoonlijker dan ooit! Samen met jullie bekijkt ze de voorkeur voor muziek, wat elk nummer voor jullie betekent en wanneer welk nummer gezongen zal worden, zo komen jullie tot een perfecte muziekkeuze.

Kitty streeft naar de perfecte muzikale invulling voor jullie trouwceremonie door alle details goed met jullie te bespreken en heel eerlijk mee te denken en te adviseren waar nodig. Jullie hebben keuze uit een breed repertoire, maar zelf gekozen nummers zijn natuurlijk nog veel passender. Hier is álle ruimte voor, Kitty studeert met alle plezier verzoeknummers voor jullie in.

Kitty zingt met live begeleiding van piano, maar zingt ook solo onder begeleiding van professionele bandopnames. Jullie voorkeur en wensen zijn hierin leidend. Willen jullie na de ceremonie, bijvoorbeeld tijdens de toast, borrel, diner of bij binnenkomst van jullie avondgasten ook livemuziek horen? Ook dit is mogelijk en verzorgt ze heel graag!

bottom of page