top of page

Live muziek met gitaarbegeleiding voor Aimee

Aimee is een getalenteerde zangeres die zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van livemuziek tijdens huwelijksceremonies. Met haar warme, heldere stem en gepassioneerde uitvoering weet ze keer op keer een connectie te creëren met zowel het bruidspaar als de gasten, dankzij haar jarenlange ervaring met zingen in de zorg en op bruiloften.

Ze begeleidt zichzelf op de gitaar, waardoor haar optredens een intiem en persoonlijk karakter krijgen. Aimee is weet goed om te gaan met onverwachte situaties tijdens ceremonies, waardoor ze snel kan aanpassen om ervoor te zorgen dat de ceremonie soepel verloopt. Ze heeft een natuurlijk gevoel voor timing en kan precies inschatten hoe lang een liedje moet duren om de juiste sfeer te krijgen tijdens de ceremonie.

Aimee hecht veel waarde aan een kennismakingsgesprek met het bruidspaar, waarin ze de mogelijkheid heeft om het bruidspaar beter te leren kennen en hun specifieke wensen kan verwerken in de voorbereiding. Haar uitgebreide repertoire biedt talloze opties, maar ze staat ook open voor verzoeknummers vanuit het bruidspaar, waarvoor ze graag een liedje instudeert.

Met haar prachtige zang en gitaarspel en nauwe samenwerking met de Babs weet Aimee een onvergetelijke ervaring te creëren, waardoor de ceremonie tot in de puntjes compleet is. Voor wie op zoek is naar livemuziek voor andere momenten tijdens de bruiloft, kijkt Aimee graag samen met jullie naar de mogelijkheden.

bottom of page