top of page

Jullie eigen kunstwerk voor het leven, ter plekke tijdens jullie bruiloft geschilderd

Het schilderij is niet alleen een fysiek aandenken aan jullie mooie dag, maar iemand live zien schilderen biedt ook inspiratie en entertainment.

Een live wedding painting:

  • Toegespitst op jullie (wensen, moment, dresscode, thema)

  • Alle liefdes en culturen welkom

  • Met acrylverf en materialen van goede kwaliteit, zonder dierlijke producten

  • Voor elk schilderij laat ik een boom planten

  • 100% ja-ervaring, alle stellen zeggen “ja” op bruiloften waar ik bij aanwezig ben ;)

 

Hoihoi, ik ben Renée van den Kerkhof (zij/haar). Ik verbeeld graag wat ertoe doet. Geboren in in Susteren (1991), maar woon al een tijd in Dordrecht. Omdat ik graag in Limburg kom, krijgen Limburgse bruidsparen bij mij korting op de reiskosten.

 

Mijn schilderstijl is romantisch en realistisch. Jullie bruiloftschilderij kan een vlotte impressie zijn van een mooi moment, tot een zeer gedetailleerd portret. Ik schilder iedereen mooi in hun eigen vormen, en word blij van bruidsparen die eigenzinnige, creatieve keuzes maken.

 

Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie in Breda (2015), en als een van de weinige rechtbanktekenaars in Nederland, heb ik als expertise snel gelijkende portretten kunnen maken.

 

Op mijn site vinden jullie informatie over de pakketten, formaten en diverse opties rondom mij inhuren als live painter voor jullie bruiloft. Een custom pakket, met een aanbod op maat, is natuurlijk ook mogelijk. De meeste mensen boeken mij een half jaar tot anderhalf jaar van tevoren.

 

Ik spreek Nederlands, Engels, en redelijk Frans en Duits. Ich verstoan auch good plat ;)

bottom of page