top of page

Vier de Liefde met de perfecte bruiloft DJ! 


Jullie speciale dag verdient niets minder dan de beste muziek en sfeer! 
Montfox Entertainment brengt de magie van muziek tot leven, precies zoals jullie dat willen.

Over Montfox Entertainment:
Sjoerd van Montfort heeft doordeweeks een leidinggevende functie binnen de elektrotechniek, is getrouwd en vader van een prachtige dochter. Met name in het weekend is hij zeer regelmatig achter de draaitafels te vinden om er één groot feest van te maken, want entertainen zit hem in het bloed.

Persoonlijke Aandacht: 
Iedere bruiloft is uniek. Van te voren worden jullie persoonlijke (muzikale) voorkeuren uitvoerig besproken. Of jullie nu houden van top40, rock, R&B, après-ski, hardstyle of de nieuwste hits, ik zorg voor een set die perfect aansluit bij de stijl en de sfeer van jullie bruiloft. Voorafgaand aan het feest ontvangen jullie een online lijst om de muzikale wensen tot in detail door te geven.

Ervaring, interactief en energiek: 
Door mijn ruime ervaring als DJ op bruiloften, weet ik precies hoe ik een feestje moet starten en de dansvloer gevuld kan houden. Ik beschik over een uitgebreide muziekcollectie, zodat jullie en jullie gasten de hele avond kunnen genieten. Ik zorg voor een levendige en interactieve sfeer waarbij ik inspeel op de reacties van het publiek. Verzoekjes kunnen door middel van kaartjes worden aangevraagd. 

Professionele licht en geluidsapparatuur: 
Montfox Entertainment heeft een ruime keuze aan stijlvolle DJ-meubels die passen bij elk bruiloftsthema, van klassiek en elegant tot modern en trendy. Daarnaast beschik ik over hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur die zorgen voor een perfecte ambiance en kristalhelder geluid. Of het nu gaat om subtiele sfeerverlichting tijdens het diner of een spectaculaire lichtshow voor het avondfeest, ik zorg voor de juiste setup die past bij jullie locatie en wensen.

Is een standaard show voor jullie niet genoeg?
Denk dan eens na over de combinatie van een live saxofonist in combinatie met de DJ, een fullcolour lasershow of een LED verlichtte dansvloer, de mogelijkheden zijn eindeloos!

bottom of page