top of page
Yildez Trouwt

Ik ben de Yildez achter Yildez Trouwt...als trouwambtenaar en ceremoniespreker ben ik vooral mezelf. Cliché maar waar. Ik ben gepassioneerd, creatief, oprecht geïnteresseerd in jullie en de mensen die voor jullie belangrijk zijn en een tikkeltje perfectionistisch in alles wat ik doe. Oog voor detail zit in mijn genen.

Jullie huwelijksvoltrekking moet een weerspiegeling zijn van jullie droomceremonie. Geen droom te gek. Ieder bruidspaar anders, elke ceremonie puur en uniek. Ik neem alle tijd om de geschiedenis en de toekomst van jullie liefde te ontdekken. Ik rust niet voordat jullie huwelijksvoltrekking, geregistreerd partnerschap of liefdesfeest perfect aansluit bij de manier waarop jullie samen in het leven staan. Kinderen of huisdieren betrekken. Ik zeg doen!

Onderstaande tekst komt uit een review van een van mijn bruidsparen:
'Vanaf het eerste moment dat wij met jou in contact kwamen voelden wij een 'klik'. Je warme persoonlijkheid en professionaliteit gaven ons vertrouwen. Op de dag van onze bruiloft bracht jij Yildez, een geweldige energie en warmte. Je woorden raakten niet alleen ons maar ook al onze gasten. Jij hebt onze ceremonie persoonlijk, uniek en betekenisvol gemaakt'.

Je trouwt niet om het geluk te vinden maar om het te delen!

Liefs Yildez

Je trouwt niet om het geluk te vinden maar om het te delen!

bottom of page