top of page
Willeke Simons Zangeres

Hoi! Ik ben Willeke.

Zingen is mijn lust en mijn leven. Het heeft me gevormd en veel moois gebracht. Sinds 2000 ben ik gelukkig getrouwd en samen hebben we twee schatten van kinderen. Ook in mijn eigen gezin speelt muziek een belangrijke rol. Zelf zing ik het liefst de sterren van de hemel om anderen gelukkig te maken. Mensen raken en ontroeren met mijn stem is altijd weer enorm dankbaar om te mogen doen.

Ik zing bij trouwceremonies, afscheidsbijeenkomsten en op locaties en evenementen die vragen om mooie luisterliedjes.

Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een zangeres die diepgang geeft aan jouw gelegenheid. Ik hoop dat ik ook jouw gevoelige snaar weet te raken.

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Jullie bruiloft is een unieke en speciale dag. Samen bedenken jullie het perfecte plaatje; muziek hoort daar vast en zeker bij. Live muziek roept emoties op en geeft jullie woorden een nog diepere betekenis.
De liefde die ik zie wanneer ik voor bruidsparen zing, vervult mijn hart. Ik zou het heerlijk vinden om bij te dragen aan jullie onvergetelijke dag en aan dat bijzondere moment dat jullie geluk voor altijd bezegelt. Een onvergetelijk moment Dat gevoelige nummer dat jullie terugvoert naar het prille begin van de liefde. Die heerlijke meezinger die de mooiste herinnering tot leven wekt. Of een lied, waarmee je iemand die er niet meer is voor even weer dichtbij brengt.
Muziek die mensen raakt en jullie jawoord onvergetelijk maakt. Ik geef het beste van mezelf om jullie allermooiste liedjes te zingen.
Kom maar op met jullie ideeën. Jullie grote dag verdient de allermooiste muziek Graag help ik bij de muzikale invulling van de ceremonie.

Ik kom naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek en adviseer welke liedjes het best bij jullie ideeën passen. Ik hoor heel graag al jullie wensen.
Het is tenslotte jullie grote dag!

Zingen is mijn lust en mijn leven.

bottom of page