top of page
Saskia Esser

Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en trotse oma van 2 schattige kleine meisjes.

Door de jaren heen heb ik altijd werk gehad dat ik leuk vond in verschillende banen, in combinatie met het moederschap, maar steeds was daar het gevoel dat ik iets wilde met “spreken”. Ruim 10 jaar geleden regelde ik voor een vriendin haar huwelijksceremonie en ik denk dat daar de liefde een beetje geboren is. Dit was wat ik wilde, de afgelopen 10 jaar het ik dit dus steeds “erbij” gedaan, voor vrienden en familie, naast huwelijken ook uitvaarten.

Toen mijn moeder overleed, kon ik voor een prachtig afscheid zorgen en nadat mijn contract bij een zorginstelling ophield én er een verzoek voor een tweetalige ceremonie voorbijkwam, besloot ik er nu spontaan écht in te duiken. Saskia Esser Ceremoniespreker werd geboren.

Mijn romantische ziel komt helemaal tot zijn recht in alle prachtige verhalen die ik over de liefde hoor. Ik ben mij zeer bewust van de verantwoording, ik maak immers deel uit van een van de belangrijkste dagen in jullie leven, voor altijd “Ja” tegen iemand zeggen is heel bijzonder. Ik besteed er dan ook heel veel aandacht aan jullie écht te leren kennen, om zo voor een mooie, persoonlijke op maat gemaakte ceremonie te zorgen. Leuk als jullie gasten de volgende dag zeggen dat was een leuk feest, maar die ceremonie die was PRACHTIG, dat is mijn doel.

Als jullie met mij afspreken is dat altijd eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, gezellig en ongedwongen kletsen bij een kopje thee, om elkaar een beetje te leren kennen. Daarna nemen jullie rustig de tijd om te beslissen of jullie “Ja” tegen mij zeggen.

Als jullie besluiten dat de klik er is, dat moet natuurlijk van twee kanten zo zijn, dan gaan we verder en spreken een aantal data af tot aan jullie grote dag. In die periode leren we elkaar steeds beter kennen en zo kom ik tot een zeer persoonlijk verhaal van jullie liefde en wordt het een ceremonie met een lach en een traan. Ik besteed veel tijd aan het geheel en vanzelfsprekend sta ik jullie bij met tips & tricks.

Zullen we kennis maken? Liefs, Saskia

Mijn naam is Saskia Esser, ik ben zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.

bottom of page