top of page
Entertainment company

Stijlvol: de show is tot in de puntjes en tot in de kleinste details netjes afgewerkt, waardoor jullie gasten vanaf binnenkomst meteen een goede indruk krijgen en zin krijgen in een geweldig feest.

Maatwerk: Entertainment Company denkt altijd mee wat er het allerbeste bij jullie feest past, zowel qua techniek als ook qua DJ. Met de juiste persoon achter de knoppen gaan de voetjes al snel van de vloer en volgen de hits elkaar in rap tempo op, precies zoals dat van te voren uitgebreid in de showroom besproken is.

Entertainment Company levert niet alleen geluid, discoverlichting en een DJ die perfect wordt afgestemd op jullie eigen muzikale wensen en voorkeuren, maar ook aanvullende sfeeropties zoals decoratieve sfeerverlichting (voor binnen en buiten), led "love" lichtletters, een hippe foto-app, elektronische confetti, CO2 rookpluimen, laaghangende nevel over de dansvloer, beeldschermen om foto's / videos / clips te vertonen, silent-disco en nog héél veel meer!

Meer weten? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons productiekantoor met showroom te Landgraaf.

Entertainment Company levert maatwerk in Stijlvolle Bruiloft DJ shows.

bottom of page