top of page

The Wedding Experience
@ Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch

Zondag 3 maart 2024

bruiloft-kasteel-limburg.jpg

Datum

3 maart 2024

Tijd

Tijdsblok 1       10:00  uur*

Tijdsblok 2      13:00 uur*

Eindtijd:          18:00 uur

*De tijdblokken zijn de aanvangstijden, jullie zijn vanaf aanvang de rest van de dag welkom.

Locatie

Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

 Volg de borden Destination Limburg

Voldoende parkeergeledenheid aanwezig op locatie!

Hi toekomstig bruidspaar,

Welkom in Limburg!

Leuk dat jullie interesse hebben in onze Wedding Experience.
Een trouwbeurs, maar nét even anders.


Ervaar het zelf en neem deel aan verschillende belevingen waaronder live ceremonies, dansworkshops, taart proeverijen, Q&A met een wedding planner en nog veel meer....

Laat jullie inspireren met alles dat #TrouwenInlimburg voor jullie te bieden heeft, en maak kennis met de tofste leveranciers uit de trouwbranche.
Style jullie eigen dinertafel en maak een wedding paspoort zodat jullie na deze experience naar huis gaan met een complete invulling van jullie trouwdag!

20230708_WEDDING_PREVIEW_R&M-163.jpg

Kom binnen bij Kasteel Daelenbroeck en geniet direct van onze Limburgse gastvrijheid met een kopje koffie/thee én natuurlijk een heerlijk stukje Limburgse vlaai!


Deel jullie dag naar wens in, aan de hand van ons exclusieve programma en bezoek de belevingen en trouwleveranciers die jullie het meeste aanspreken.|
 

In de lounge gedeeltes, kunnen jullie onder het genot van een hapje en een drankje, jullie wedding paspoort compleet maken. Nog meer inspiratie en gezelligheid nodig? Blijf gerust en maak nog een praatje met jullie favoriete trouwleveranciers.


Geniet van Limburgse gezelligheid, de sfeer, het landschap, de locatie, de belevingen en de trouwleveranciers, maar geniet vooral van deze voorbereiding voor jullie mooiste dag!
 

Programma

10:30
11:00
11:30
12:00
12:30

13:30
14:00
14:30
15:00
 
15:30
16:00
17:00

Ceremonie
Live Q&A 
Rondleiding kasteel + diverse workshops

Modeflits

Workshop Creëer jullie droombruiloft
 

Ceremonie

Modeflits

Live Q&A

Rondleiding kasteel + diverse workshops
 
Ceremonie

Workshop Creëer jullie droombruiloft

Live Q&A

Trouwbeurs_limburg_bruiden
Workshop_organiseren_bruiloft
Bruiloft_ceremonie_trouwambtenaar

De gehele dag worden op verschillende locaties en door de leukste leveranciers workshops gegeven!

 

Het volledige programma vind je hier terug op de website, social media, in het programmaboekje en op de informatieschermen tijdens de dag zelf.

Locatie

Kasteel Daelenbroeck

20220924_WEDDING_ROB_KRISTI-192 (1).jpg

Geschiedenis

Voor onze Wedding Experience, gaan wij altijd op zoek naar de mooiste plekken van Limburg.
 

Welkom bij Kasteel Daelenbroeck. Een uniek hotel op een buitengewone locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg. Kasteel Daelenbroeck is gebouwd op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht en kent een rijke historie. e Voorburcht bestaande uit 3 vleugels met een grote binnenplaats, is gebouwd omstreeks het jaar 1707. De Hoofdburcht met de middeleeuwse gewelven is imposant en biedt plaats aan verschillende hotelkamers en feestzalen. De gebouwen van het Landgoed zijn aangewezen als Rijksmonumenten.

Op dit prachtige landgoed gaan natuurschoon en rust hand in hand met cultuur, luxe en comfort.

Feesten en partijen

De unieke sfeer en het prachtige decor maken Kasteel Daelenbroeck tot een geweldige locatie voor feesten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een familiefeest of een huwelijk, het kan allemaal.

 

Kasteel Daelenbroeck is een echt feestkasteel en ons team is zeer ervaren in het hosten van allerlei verschillende feesten. De Hoofdburcht met de Ridderzaal, de Rentmeesterzaal, Vierkante toren en diverse 14e-eeuwse gewelven, zijn uitermate geschikt voor feesten tot 450 gasten.

Routebeschrijving Kasteel Daelenbroeck

Let op: vanwege werkzaamheden in en rondom Herkenbosch, is het verstandig de route via de snelweg aan te houden. Zowel vanuit Maastricht/Heerlen als vanuit Venlo/Eindhoven. 

 

Vanuit Maastricht / Heerlen

Op de A2 richting Eindhoven, neemt u de afslag A73 St. Joost, vervolgens afslag Melick - Herkenbosch. Je bevindt je dan op de Keulsebaan vanuit waar je de borden Herkenbosch kunt volgen en daarna de borden ‘Kasteel Daelenbroeck’ 

Vanuit Venlo 

Rijd via de A73 richting Roermond en neem de afslag Melick, Herkenbosch. Dit is dezelfde afslag die uitkomt op de Keulsebaan en vanuit waar de borden Herkenbosch en Kasteel Daelenbroeck goed te vinden zijn. 

 

Vanuit Eindhoven

Volg de A2 richting Maastricht en neem afslag Kelpen/Roermond. Volg vanuit daar de wegwijzer Roermond Oost en vervolgens de borden Melick, Herkenbosch. Deze komen uit op de Keulsebaan en vanaf hier zijn de borden Herkenbosch en Kasteel Daelenbroeck zichtbaar. 

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven?
Bekijk de leukste Limburgse leveranciers!

bottom of page