top of page

Het zoete gedeelte van jullie droomdag!

Mijn naam is Tamara Verheijden. Ik ben het creatieve brein en de wapperende handen achter DelicaTaart. De naam DelicaTaart is ontstaan door delicaat en taart samen te trekken/te verbasteren. DelicaTaart staat voor delicate taarten en gebak dat qua thema en smaak is afgestemd op jullie wensen. Ik maak met heel veel plezier, liefde en aandacht jullie bruidstaart en/of gebak. Denk hierbij onder anderen aan macarons, cakesicles, cakepops, cupcakes of gepersonaliseerde stijlvolle koekjes.

 

Ik werk alleen met verse ingrediënten. Alles wordt door mijzelf op ambachtelijke wijze speciaal voor jullie gemaakt; van de genoise cake tot de crème, van de curd tot de smaakmakers.

 

Zowel design als smaak wordt in onderling overleg samengesteld. Dit kan middels een gesprek of onder het genot van een bruidstaartproeverij. Ik neem ruim de tijd voor jullie om te luisteren naar jullie wensen en ideeën en dit vat ik samen in jullie droomtaart.

 

Vervolgens ga ik met veel liefde, passie en plezier voor jullie aan de slag. En hoeven jullie nog maar één ding te doen. En dat is genieten van jullie dag en al het lekkers.

bottom of page