top of page

De Blije Vlinders: Authentieke bloemsierkunst voor jullie bijzondere dag

Welkom, ik ben Nicoleta Voicu, het hart en de handen achter De Blije Vlinders. Ik heb een passie voor het creëren van prachtige, door de natuur geïnspireerde bloemarrangementen en styling voor bruiloften. Ik bied handgemaakte boeketten, verfijnde tafelaankleding en volledige ceremonie- en diner styling, allemaal ontworpen om een vleugje bloemkunst en natuurlijke pracht toe te voegen aan jullie bijzondere dag.

Met trots kweek ik veel van mijn bloemen biologisch in mijn eigen bloemenveld, wat een unieke charme en geur aan mijn ontwerpen verleent. Wanneer nodig, selecteer ik zorgvuldig extra bloemen van duurzame kwekers uit naburige provincies, zodat mijn creaties altijd verbluffend en milieuvriendelijk zijn.

Samenwerken met bruidsparen om hun visie te begrijpen en gepersonaliseerde bloemontwerpen te creëren die aansluiten bij hun wensen, stijl, budget en kleurenschema, is mijn passie. Mijn uitgebreide diensten omvatten ontwerp, levering, opbouw en afbraak van de trouwbloemen, waarbij alles wordt verzorgd: van persoonlijke items zoals boeketten en corsages tot ceremoniedecoratie, tafelstyling, welkomstborden en kaarsen.

Bij De Blije Vlinders geloven we dat elk paar uniek is. Ik zet me in om jullie trouwdag werkelijk speciaal en onvergetelijk te maken. Wanneer je kiest voor De Blije Vlinders, kies je niet alleen voor bloemen—je kiest voor iemand die diep betrokken is bij jullie liefdesverhaal en zich inzet om jullie droombruiloft te verwezenlijken met authenticiteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde service.

Laten we jullie trouwdag even prachtig en uniek maken als jullie liefdesverhaal. 
Liefs,
Nicoleta

bottom of page